Общо показвания

вторник, 16 декември 2008 г.

БСП in vivo

За по-малко от месец трети червен депутат издънва БСП. Народният представител Т.К. по време на заседание на Здравната комисия се е обърнал към жена, загубила дете при опит за изкуствено зачеване, с думите: "Дайте да ви направя едно in vivo (на живо), като не можете ин витро". 
Преди това депутатът И.И. бе даден на прокуратурата, защото изнесъл секретен доклад на ДАНС, предназначен за вътрешната комисия. Същият бе заснет да се глези на плажа на Халкидики по сини джапанки и бели чорапки, докато колегите му от социалната комисия заседаваха на изнесено заседание в нашата съседка. След него червеният Константин Кобаков изправи на нокти парламентарната група на Столетницата, като поиска депутатска пенсия от 1500 евро.
И това не е всичко. Заради издънката на мераклията от Здравната комисия е на път да гръмне коалицията. Царисти и червени са се хванали гуша за гуша. 
С такива депутати, както са тръгнали, БСП май искат да се самоубият in vivo. Единственият шанс е да не се спотайват и да прикриват негодниците в своите редици. А да ги изхвърлят по най-бързия начин. Защото жените с празните бебешки колички могат да дойдат и пред парламента. 
Лошата новина е, че избраниците на народа са толкова бездушни, че ще ги използват, за да си уредят личните игри. А тях ще ги хвърлят на кучетата. Защото трамваят си върви.