Общо показвания

вторник, 4 януари 2011 г.

Двойният аршин на Ловеца

То бива лицемерие, ама чак пък толкова. Всъщност какво друго му остава освен да се опита отново да ни преметне. С изтъркани популистки хватки. Затова никак не ни учудва решението на държавния глава да върне за ново обсъждане приетия в края на миналата година Изборен кодекс. Няма да коментираме подробностите. Ще отбележим само, че неговата квота във висшата съдебна инстанция не си мръдна пръста, когато бяха разместени едни мандати по близък повод. Така че няма защо днес да лее крокодилски сълзи.
Всъщност кой ли вярва вече на човек с две имена. И това си личи от мижавата подкрепа на неговото движение АБВ. Ясно е, че като удавник за сламка ще се хваща за всяка възможност да се върне отново в играта. Не трябва да се изненадваме, че все по-близки стават действията му с тези на една друга партия, по-известна като „Ред, законност и Държавна сигурност”.Не е нужно да си припомняме кой провали импийчмънта срещу него, за да ни светне какво искат да възраждат.
Не е забравено и кой се опита да награди с орден „Стара планина”последния главен прокурор от времето на Тато.
Няма да питаме Ловеца с харамийския псевдоним защо проспа възможността да бъде социален президент, както обещаваше. И вместо това поиска да ни преметне и с „Българската Коледа”. Но да спрем дотук. Не е нужно да се връзваме на неговите номера. Добрата новина е, че двойният му аршин си има мандат. И той изтича безвъзвратно.