Общо показвания

неделя, 26 юли 2020 г.

Радев, пак пропусна да бъдеш мъж!

Трябва ли да се учудваме, че президентът, който като папагал повтаря едни и същи заклеймяващи мантри, си замълча за издевателствата, на които бяха подложени две жени на излизане от националната телевизия в петък вечерта.

Да не би юмрукът, който той размаха преди дни пред президентството, да е бил знак за нападение над лидерката на БСП Корнелия Нинова, издигнала го за президент, и шефката на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова?

Пак ли би се снишил, ако “умните и красивите” спрат мерцедеса, в който се вози жена му!? Защото това е следващото, на което ще станем свидетели, ако развилнелите се анархокомунисти не бъдат озаптени. 

Нека кажем направо – няма нищо по-лошо от саморазжалването на един клел се да защитава воинската чест. Защото нищо човешко не може да се очаква от скрил се в клетката си папагал, появяващ се единствено по нареждане на подсъдните кукловоди. 

Емпатията няма цвят! Но когато тя липсва или още по-лошо – загубил си човешкия облик и сееш ненавист, тогава какво очакваш да пожънеш. Тези, които днес размахмат юмруци, имитирайки президента, но пред беззащитни жени, утре ще хулят и него. Ще го заключат в клетката и ще я превърнат в печално местообитание, символ на срама.