Общо показвания

четвъртък, 13 ноември 2008 г.

Кой открадна парите

Крайно време е кметът Бойко Борисов да спре да се връзва на червените номера. Това не е неговата игра, той си има огромен град, него трябва да си подрежда. По това ще го оценят избирателите другото лято. Тогава ще се разбере кой е ангел и кой дявол. Не сме забравили кой подписа договора за руския газ.
Ако премиерът си мисли, че с каране на мотор и с танци в караоке бар ще спечели сърцата на младите, много се лъже. Не случайно те продължават да напускат родината. Защо да живеят в страна, в която управляващи и бандити седят на една маса. 
А какво да кажем за олигарсите, с които БСП уж ще се бори. Та те вече имат претенции за лидерски позиции в тяхната партия. Защото не им стига да дърпат конците в сянка, искат лично да управляват.
Всичко идва на мястото си. Публичните тайни на столетницата стават явни. Един по един лъсват спонсорите на бившите комунисти. Лъсват и аферите, над които досега имаше чадър. 
Всъщност като замеря кмета с кьорфишеци, Станишев просто иска да отклони вниманието. От безспорния факт, че Брюксел ни затвори кранчето. Няма нужда от словесни тиради. Въпросът е само един:  "Кой открадна парите?" Не само на млекопроизводителите, на земеделските стопани, на учителите, на лекарите, на пенсионерите, а и на останалите данъкоплатци.
Това трябва да се пита премиерът всекидневно.  Не само сега, но и след изборите, когато БСП вече няма да е на власт.