Общо показвания

понеделник, 10 ноември 2008 г.

"Къртици" в редиците

Прав е червеният  Добромир Задгорски, като се оплаква, че във всяка парламентарна група има депутати, които не се свенят да изнасят класифицирана информация от свещената сграда. Лошото е, че каквото и да се случи, в крайна сметка виновна излиза опозицията. Вместо да огледат собствените си редици за къртици, социалистите не само се стремят да ги прикрият, но се опитват да въвеждат правила, с които да пресекат достъпа до информация само на малцинството в този парламент. 
За едни може, за други не. Няма никакво значение и че дори в собствените им редове вече не им вярват. А как да им повярват избирателите, които всеки ден виждат как народните избраници грубо нарушават конституцията. 
В БСП май си мислят, че ще управляват завинаги. И на всяка цена. Точно на това разчитат бандитите. Те добре знаят, че за да спечелят, социалистите ще трябва да държат чадъра над тях. 
Само че след икономическия борд и отрязването на парите от Брюксел идва времето и на политическите санкции.
Не случайно всеки ден представителите на ОЛАФ откриват все нови и нови афери. Формулата "Кучетата си лаят, керванът си върви" вече не работи в полза на БСП.
Остава само и избирателите да го разберат.