Общо показвания

четвъртък, 25 юни 2020 г.

Тити не е Джеймс Бонд

Всъщност именитият ни треньор Тити Папазов е един пътен рецидивист, ако се съди по самопризнанията и извиненията за последния инцидент, с които ни заля от тв екрана тази сутрин. При това той минал на червено на същото място, където бе убит журналиста Милен Цветков. От видеата се видя още, че нагрубява тези, които се опитват да го вразумят.

Наистина, впечатляваща наглост!

След смайващата подробност, че давал по 20 лева на децата си, когато го засичали да минава на червено, вместо да обещава, че няма да прави повече така, а да обяви, че сам слага книжката си на трупчета и няма да кара кола най-малко една година, той ни съобщи, че си е купил нова и номерът бил 0007. Намек за прочутия филмов герой с това кодово име. И всеки можело да го следи и заснема, ако извършва нарушения на пътя.

Очевидно е, че Тити живее в паралелен свят. И заради известността си мисли, че е недосегаем. Няма да коментираме тези, които са му дали този номер. Но е смущаващо поредното "меко" наказание - глоба от 100 лв. и отнемане на 8 точки, при положение, че има вече 13 акта за превишена скорост само през последните три години. Които дори не е платил.

Очаквахме друго: наказанието да е подобаващо – Тити да бъде лишен от възможността за дълго време да заплашва живота и здравето на гражданите, в частност и на неговите фенове.

Нека кажем и още нещо: паралелният свят, в който очевидно живеят някои хора не е обект за лечение само на психиатрите. Тези, които се смятат за недосегаеми и с поведението и начина си на живот са се превърнали в опасност за всички останали, трябва да бъдат озаптявани своевременно. Светът се променя, но не в тяхна полза, нито в полза на техните покровители.