Общо показвания

четвъртък, 12 юни 2014 г.

Новите яйца на Мадам Yes

Винаги когато в десницата се появи искрица надежда за връщане в политическия елит, се повявяват тези, които са направили всичко възможно, за да я провалят. Вместо да се скрият завинаги, те отново са в първите редици. Меглена Кунева (Пръмова), известна и като Мадам Yes в Брюксел, пак е под светлината на прожекторите. 
Ще кажем направо  след като десните фенове на изборите и показаха, че е нежелана, се изисква да притежаваш изключителен тепегьозлък, за да твърдиш следното:
 “Аз знам, че в моите ръце е единството на Реформаторския блок. Знаех го от самото начало, когато подписахме учредителното споразумение”. 
Очевидно е, че госпожата е загубила усета си за политическа реалност. И че се опитва да си предаде значимост, каквато вече не притежава. На всичкото отгоре очаквала и обяснение от партньорите от ДСБ дали е имало повеля да бъде изместена. Пръмова наистина не е никакъв демократ, след като не уважава правото на свободния избор. 
Но не трябва да се учудваме на подобно безсрамие. По-важното е, че на всички им светна, че е рожба на кукловодите на криминалния преход и не случайно бе наречена “червена кукувица”.