Общо показвания

четвъртък, 2 септември 2010 г.

Левият завой на Командира

Спомняте ли си как Командира енергично правеше лицеви опори преди изборите миналата година. И с каква бързина се запъти с голям букет към военната болница. Не случайно той се появи като сянка и в един плакат на БСП по същото време.
Днес всичко идва на мястото си. След като не можа да получи нищо от баницата на властта, бившият преподавател по марксистка политикономия иска да се измъкне сух. Както обикновено, той не смее лично да го направи, а чрез подставени лица.
Никой и нищо не е забравено. Знае се кой даде на червените 4000 предприятия. И ги бетонира икономически. Няма съмнение, че той е главният виновник пенсионерите да нямат пенсии, да нямаме европейски болници и образование.
Но нека се върнем по-назад във времето и припомним как политическият милиционер „посъветва“ Филип Димитров да поиска вот на недоверие, след което падна първото демократично правителство.
Така че няма защо да се учудваме, че „нашето скрито оръжие още от годините в СССР“, както мило го наричат в Столетницата, днес отново прави правилния за него избор.