Общо показвания

петък, 20 август 2010 г.

Корабът на революцията

Точно преди да започнат онези славни събития, Ленин шокира събралите се революционни матроси, като им казва, че революцията се отлага, защото Феликс Едмундович отишъл за риба! Когато те го питат: „Не можем ли да минем без него?“, отговорът бил:„Без него можем, но без "Аврора " - не!“ Каквито и зулуми да стават, без корабът на ДС няма как да има бъдеще - това иска да ни внуши и държавният глава, като бави назначаването на шеф на военното разузнаване.
Всъщност тънката червена нишка е на всяка цена да продължи онази славна ера, с много залпове и секретни доклади за напили се с кока-кола врагове от НАТО. А какво да кажем за не твърде далечното минало и за митингите срещу алианса, които предвождаше човекът с харамийския псевдоним.
Очевидно въпросът за тях е как да им повярваме, че отново да ни преметнат. Ако това се случи, няма защо да се чудим, че
са им давали и други имена, освен рождените. И че революцията продължава. Последователите на Феликс Едмундович знаят не по-зле от него как да бракониерстват.
Няма лошо. Но този път нека им помогнем корабът да отплава завинаги. Заедно с всички, които искат да ни върнат в онези времена. Сега е моментът да се види, че лъжите им вече не минават.