Общо показвания

понеделник, 15 септември 2008 г.

Риба на сухо

Държавният глава все по-често започва да се мята като риба на сухо. Но така се получава, като имаш лоши съветници и спонсори. От които, ако не беше така свързан с тях , отдавна трябваше да се отърве.
Ясно е, че са му вдигнали мерника от всички страни и искат да се отърват от него. И най-вече от собствената му партия. Не чакаха от кумова срама да минат няколко дни от новия политически сезон, за да го започнат. Първо военните поискаха да му отнемат правомощия. След това депутати пожелаха  разузнаването и НСО. На всичкото отгоре и рейтингът му главоломно се срива. Вместо да се сниши и чака по-добри времена, както винаги е правил Тато, президентът реши да се заеме с боклука. Странно поведение. Да се пъха там, където не му е работата.  А когато трябва да се появи, потъва дълбоко.
Къде се скри например, като гръмна складът в Челопечене, защо си затрая за пенсионерите, като се опитаха да ги подхлъзнат с почивки на море. Как само потъна, като гръмна скандалът с волейболистите ни... Сякаш никога не е бил на техен мач.
Така че Бойко да не се чуди, че президентът го зарязва. На Първанов няма да му е за пръв път.
Но може ли да е друго, след като е с две имена. И не се знае онзи с харамийския псевдоним на кого служи.