Общо показвания

неделя, 8 ноември 2020 г.

Изобличете вирусоневерниците

Лъжите за Covid-19 на новите Тома неверници продължават да се разпространяват по-бързо от самия вирус. Въпреки ужасните свидетелства за човешки драми през последните дни у нас.

Болни започнаха да умират, преди да им се окаже помощ, не достигат легла, медиците изнемогват, пълзи страх, че те ще трябва да избират кой да живее, както се случи в Италия и на други места по света в началото на годината. А и грипът още не е дошъл.В същото време с престъпна безотговорност набедени инфекционисти и самозвани експерти продължават безнаказано да разпространяват лъжи за незначителното “коронагрипче”. Изводите им са едни и същи – всичко е манипулация на световното задкулисие. Затова трябвало да продължим да живеем както преди и да не се съобразяваме с разпорежданията на здравните власти.

Истината е, че всички те се превръщат в удобни пионки за политически популизъм. А резултатът от демонстрираната слободия го виждаме.

На това безобразие трябва да се сложи край. Те не са псевдоносители на истината, нито безобидни шутове - а престъпници. Лъжите им трябва светкавично да се изобличават. Затова призоваваме отговорните институции – Министерството на здравеопазването, Лекарският съюз и медиите да дават всекидневен отпор на техните фалшиви новини. А прокуратурата да се самосезира. Драматичното развитие на пандемията у нас налага подобаваща реакция. Няма време за губене.