Общо показвания

понеделник, 26 октомври 2020 г.

Белите знаменца на доцент Мангъров

В парк във Вашингтон с хиляди бели знаменца почетоха “сухите съчки” на доц. Мангъров.В Берлин негови “последователи” хвърлиха няколко бутилки с коктейл “Молотов” по сграда на института “Роберт Кох”, който съветва правителството по стратегията за овладяването на разпространението на вируса “Covid-19”.

Няма да коментираме очевидно противоречащите на фона на милионите жертви психотвърдения на печално прочулия се доцент, нито това, че преглеждал позитивни и се придвижвал без маска, която всъщност седяла в джоба му от месеци. Но ще обърнем внимание на думите му, че с личния си пример показвал “научното и управленско безсилие на управляващите”. 

Директно ще попитаме визираните от него “управляващи” докога ще търпят този опасен индивид. Това че продължават да търпят да бъдат замеряни с яйца, го виждаме отдавна. Но трябва ли да се стигне да бъдат обстрелвани с коктейли “Молотов” от феновете на Мангъров, за да се сепнат и решат да го озаптят. Всичко, което този болен мозък бълва е опасно не само за наивниците, които му вярват, но и вече за лекарите, които и бездруго изнемогват. Те ще се окажат следващите жертви на нападения от страна на неверниците.

Крайно време е Щабът да сезира прокуратурата. А тя да предприеме съответните действия. Намираме се в извънредно положение. И всеки, който с действията си застрашава обществено здраве, подлежи на наказателна отговорност. Не е трудно да бъдат укротени бесовете на този погазил Хипократовата клетва социопат. А това как в психиатричните лечебни заведения ще приемат неговите изяви, нас вече няма да ни интересува.