Общо показвания

вторник, 13 февруари 2018 г.

Бедни ми Кънев, защо заряза готварството?Очевидно кукловодите на потъващия в забрава бивш лидер на ДСБ Радан Кънев се чудят с какъв фокус да възродят вниманието към него. На нас обаче нито ни е забавно, нито ни е тъжно да наблюдаваме готварските му напъни в национален ефир. А още повече да ни поучава за нестереотипните роли на пола, които не правели от готвача гей. Или пък да ни открива топлата вода с “разкритието”, че политиката е изкуство на компромиса. 

Единствено ни заинтригува факта, споделен пред bTV, че преди да ни весели като протеже на Иван Костов, пишман политикът поддържал готварски блог. Няма да питаме защо го е зарязал, нито пък след като любимото му ястие “Чилито кон карне” е с три вида боб, защо не е “гледал” на тях, за да му светне, че Драгалевския интригант ще го употреби, а чрез него ще излъже и избирателите. За да бъде доубита десницата, дело с което Костов се зае още в първите дни през 90-те години на миналия век, когато пое лидерския пост. 

Според Радан, основният проблем вдясно бил, че всеки предпочитал малки, но верни на лидера си партии. Нима не е било ясно кой и защо ги е нароил!? А и днес да не би да има промяна! Същите провалени лидерчета, действащи на принципа “Дай!”, вместо “Да дадем!” Но както правилно е отбелязал народа – когато слепец поведе слепеца и двамата падат в ямата. Така че добре би било да не ни досаждат. Защото избирателите не са вчерашни. Знаят, че и готварски престилки да им наденат подсъдните олигарси, никого няма да трогнат.