Общо показвания

сряда, 17 март 2010 г.

Ред, законност и дървеници

Всичко идва на мястото си. Те пак са тук и пак са същите. Бивши агенти на Държавна сигурност ще градят ВМРО ментето на Яне. Сега тези, на които им викаха „Ред, законност и държавна сигурност", ще идат на правилното място. А народния трибун ще оставят на онези с белите престилки. Всъщност нищо не направи за тези, които му повярваха. Нито станаха евроконсерватори, нито седнаха на една маса с управляващите, издъни спонсорите и то така, че няма как да му простят. Един Барон Мюнхаузен, който се дърпа за косите, за да пребори ислямизма А сега ще става и пишман хаджия.
За да го подготвим за това, което го очаква, ще му разкажем какво се е случило, когато един евреин решил да си наеме стая в хотел. Докато му давали ключа, паднала една дървеница точно на книгата, на която се записвали номерата на заеманите от посетителите стаи. Евреинът върнал ключа с молбата да му дадат друга стая. "Дървеницата знае вече в коя стая ще е и довечера ще дойде да го хапе", кротко обяснил той.
Затова, когато го попитат в свещения град такъв ли е наистина, той да не отговаря, че само изглежда на такъв, а да се сети за дървеницата.