Общо показвания

петък, 15 декември 2006 г.

Да им натресем политическите прасета

“Айнс, цу цвай, цу дрън” и Брюксел ще е наш

Не може в Брюксел да са по-дяволи от нас Като не искат нашите млечни и месни продукти, ще им натресем нашите свински политици.
Няма да изпратим бивши президенти, премиери, външни министри и техни заместници. Те не могат да защитят националните интереси.
Там ни трябват хора, които да не спират ядрената централа и фришоповете. Които да вземат най-големите субсидии за селското стопанство, за дребния бизнес и за социалните помощи. Да върнат първенството ни в трафика на оръжие, каптагон и компактдискове.
Ще отзовем и Кунева.
Там и бездруго 500 години бяхме роби, бяхме васали и на руския мечок, пак ли ще целуваме нечии ръце.А зад гърба ще ни се присмиват.Не щели млечните и месните продукти ли!?Този път номерът им няма да мине.
Крайно време е здравите сили да се намесят.
В Брюксел трябва да идат само доказани патриоти.Например - като бате Ицо:"Айнс, цу цвай, цу дрън" и парламентът ще е наш.На Батето също мястото му е там.И на Тъпото, разбира се. Ами Шиляшки и Чичибаба. Направо ще побъркат енергийните лобита.
Защо си обръснаха брадите сините революционери. Само един Еди остана. Но и той стига. Да му мислят враговете с партиен билет и световните конспиратори. Столетницата също да не се ослушва.Може ли червените да оставят Клара да продава гащи, а днес какъв дует могат да направят двамата със Задгорски.
Нима не е дошло времето и в Европарламента да зазвучи Интернационалът.
Колко бързо социалистите забравиха, че има Коминтерн и революцията трябва да се изнася.
Внукът на Радой не може да е сам юнак на коня.
Не мишки, а лъвове трябва да изпратим в Брюксел.
"Ще ги научим тях на какво се вика келепир."
Пък да видим тогава как ще ни цакат с каквото и да било.

15 декември 2006
"168 часа"