Общо показвания

вторник, 13 юни 2017 г.

Кой дърпа опашката на Холокоста


Няма съмнение, че дегизиралият се като Хитлер бивш вътрешен министър и настоящ съветник на президента Пламен Узунов е под прицел, заради настъпани интереси - както на управляващите, така и на опозицията от БСП. Но затова си е виновен сам, като се е поставил в услуга на тези, които задкулисно са му проправяли пътя нагоре. И които си затваряха очите, когато още като шеф на РПУ, се забърка в афери.

Както е казал народа – каквото повикало, такова се обадило.

Всъщност Узунов трябваше да напусне президентството веднага след публикуването на снимката, на която се е маскирал като убиеца на милиони.
Как изобщо му е минало през ум да се маскира така!?
Няма по-добро доказателство за несъвместимост с каквато и да е обществена дейност.

Иначе не е за учудване, че вместо това, се ослушва и ни залъгва с изтърканото “искат да дискредитират президентството”. Не ни впечатлява и двойният аршин на държавния глава, който веднъж “не приема подхода на властта, при който те се измъкват, отчитайки професионализма на хората”, (казани по повод скандала с нацистки поздрави на хора от управляващото мнозинство), но сега си мълчи. И очевидно подкрепя служителя си.

Нека  бъдем ясни – и двамата вредят на президентската институция.  И преди всичко на страната си. Няма място в управлението и на другите двама, както и на онзи с шегичките в “Бухенвалд”. Преклонението пред милионите избити не е само да сложиш кипа на главата си и да посетиш синагога. Няма да цитираме и какво е записано в чл. 108 от Конституцията. Ще кажем само, че тези, които спекулират с мрачното минало, така както на тях им е изгодно, не могат да градят бъдещето.