Общо показвания

сряда, 19 февруари 2014 г.

Костов и медийна свобода ли!?

Върлите радетели на свободното слово сами паднаха в капана на своята фарисейщина. Не че не сме се убедили отдавна, че бившият премиер и доскорошен лидер на ДСБ Иван Костов едно говори, но съвсем друго върши. И че е предал десните идеали, защото е зависим от кукловодите. Но признанието на неговия наследник Радан Кънев, че през 2011 г. Костов е плащал по 10 000 лв. на месец на тролове, е поредното доказателство защо днес десните партийки са извън борда на парламента. 
Всъщност благовидно звучащото “управление на онлайн репутация” не е нищо друго освен хвалебствия за лидера, партията и най-вече плюене върху политическите опоненти. Какъв срам за демократично мислещите българи! Излиза, че тези, които днес мимикрират като реформатори, са готови на всичко, за да получат своя реванш. 
В Евангелието на Матей 23:13-39/13 е казано: “Но горко вам, книжници и фарисеи, лицемери! Защото затваряте небесното царство пред човеците, понеже сами вие не влизате, нито влизащите оставяте да влязат.” Но вместо да си вземат поука и да се скрият, когато бъдат разкрити мръсните деяния на самонареклите се демократи, те не само, че затварят вратите, но се стремят да потопят всички в смрадта на блатото, в което са затънали. Само че вече няма кой да им повярва, а още по-малко да се остави в ръцете им. Избирателите нямат нужда от тяхната “медийна свобода”.