Общо показвания

неделя, 25 ноември 2012 г.

Да гледаш в чуждата паница

Депутати от СДС искрено се зарадваха на възможността да бъдат изключени от партията заради неизпълнение на партийните повели. Един от тях вече е пресметнал, че като независим   ще получава близо 20 000 лв. месечно от полагаемата субсидия, която сега отива на „Раковски“ 134. Какъв срам всъщност. Защото този така наречен народен избраник през цялото време е гледал завистливо в чужди панички. И е пресмятал какво месечно е губел заради верността си към СДС
Номинирането от страна на ръководството на Петър Стоянов за конституционен съдия и откровеното саботиране на кандидатурата му от  десните парламентаристи улеснява истинските демократи. Маските на синята номенклатура падат една по една. Видя се и кой в действителност е патерица на бившите комунисти, след като в продължение на близо три години сините играха в един отбор и гласуваха срещу сродната народна партия в този парламент.
Днешният звън на сребърници пък ни разкри, че СДС е другата патерица, която трябва да им осигури личното благополучие. Затова никой вече не иска да гледа изтърканите им роли на морални съдници, нито пък ще съжалява за тях, когато в близките дни им бият шута.